Adres

Agterhof 14
3401 CL IJsselstein
(zijsteeg van de Kerkstraat)

Wij zijn gesloten op maandag en woensdag.
Wij zijn geopend van dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 15:30 tot 20:30.

Wij zijn 9 juli t/m 11 augustus met vakantie. 12 augustus zijn we weer open.

Tijdens feestdagen geopend (behalve tijdens kerst).

Wachttijd

Thaise mensen houden van lekker en gezond eten. Bij Bahn Khoen Ying wordt deze traditie voortgezet. Wij verkopen u daarom nooit opgewarmde maaltijden. Dit betekent, zoals u zelf in onze ‘open keuken’ kunt zien, dat pas met de bereiding van uw gerecht wordt begonnen nadat u heeft besteld. Zo krijgt u altijd een verse, smakelijke en gezonde maaltijd, waar de nodige aandacht aan is besteed. Kortom voor voorgekookte ‘fast food’ bent u bij ons aan het verkeerde adres. Door deze aanpak kan het voorkomen dat u (met name op zondagavond) even moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Soms lijkt het in de zaak niet zo druk, maar u moet toch enkele ogenblikken wachten. De oorzaak ligt dan in het aantal telefonische bestellingen. Daarom:

Telefonisch bestellen: 030 687 04 28

Indien het u niet uitkomt om wat langer te wachten, bieden wij u de mogelijkheid om telefonisch te bestellen. Wij geven u dan een schatting van de tijd waarop met de bereiding van uw bestelling kan worden begonnen. Ook dan zult u toch nog even moeten wachten, omdat wij nu eenmaal niets opwarmen, maar u ook geen koude maaltijd willen serveren.