Adres

Agterhof 14
3401 CL IJsselstein
(zijsteeg van de Kerkstraat)

Wij zijn gesloten op maandag en woensdag.
Wij zijn geopend van dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 21:00.
Tijdens feestdagen geopend (behalve tijdens kerst).

Wachttijd

Thaise mensen houden van lekker en gezond eten. Bij Bahn Khoen Ying wordt deze traditie voortgezet. Wij verkopen u daarom nooit opgewarmde maaltijden. Dit betekent, zoals u zelf in onze ‘open keuken’ kunt zien, dat pas met de bereiding van uw gerecht wordt begonnen nadat u heeft besteld. Zo krijgt u altijd een verse, smakelijke en gezonde maaltijd, waar de nodige aandacht aan is besteed. Kortom voor voorgekookte ‘fast food’ bent u bij ons aan het verkeerde adres. Door deze aanpak kan het voorkomen dat u (met name op zondagavond) even moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Soms lijkt het in de zaak niet zo druk, maar u moet toch enkele ogenblikken wachten. De oorzaak ligt dan in het aantal telefonische bestellingen. Daarom:

Telefonisch bestellen: 030 687 04 28

Indien het u niet uitkomt om wat langer te wachten, bieden wij u de mogelijkheid om telefonisch te bestellen. Wij geven u dan een schatting van de tijd waarop met de bereiding van uw bestelling kan worden begonnen. Ook dan zult u toch nog even moeten wachten, omdat wij nu eenmaal niets opwarmen, maar u ook geen koude maaltijd willen serveren.